Kopējais lapas skatījumu skaits

otrdiena, 2009. gada 24. novembris

Starp rudeni un ziemu

Novembra vidu iestajies mereni silts,pelecigs un tumšs un mitrs laiks,temperatura Riga ir +1+5 gradu robežās,bieži miglains un ari reizem list,smidzina.Visu laiku ir apmacies,zemi makoņi un dabā zudušas visas krasas,sakas gada tumšakais un nemiligakais periods-tipiskais vels rudens.Sogad novembra otra puse ir ;loti silta un mitra.
Foto-Rigas skati šajas dienās.









trešdiena, 2009. gada 18. novembris

Novembra otra puse-ļoti silta

Valsts svētku diena atnāca Rigā ļoti silta un ar sauli,gaisa temperatura ir +8+9 gradi un ir pavasariga sajuta ;) Aizbraucam ari pie Juras-tur mainigs makonu daudzums,neliels vejš un pa bridim uzspid ari saule-tiri komfortabls laiks rudenigai pastaigai,ko daudzi ari izmanto :)
Foto-skati pa logu Zolitudē ka ari Jurmalā. Vairak jūras foto ir šeit: http://4seasonsinfoto.wordpress.com/jura-starp-rudeni-un-ziemu/







ceturtdiena, 2009. gada 12. novembris

3 sniegs Rigā

Dienvidu ciklons ko gaidijam tomer atnesa ari Rigā intensivo snigšanu un no rita vareja verot smukus piesnigušas dabas skatus,temperatura turejas ap 0 un tapec tas ir slapš sniegs,kas diena sak intensivi kust,kopuma no paša rita Zolitudē vareja noverot kadus 3-4 cm biezu sniega segu,bet ari ši sniega mužs izskatas nebus ilgs,jo gaidamas parsvara pozitivas temperaturas tuvaka laikā.
FOTO-piesnigusi Zolitudes apkārtne 12 novembra ritā.





piektdiena, 2009. gada 6. novembris

5 novembris,Riga snieg un nedaudz putina.

Šorit Riga snieg un nedaudz puteņo ari gaisa temperatura nelielos minusos -1-2,vismaz dienas pirmaja pusē. Kaut sniega karta nav liela,tomer apledojums un sniegs radija no rita galvaspilsetā sastregumus un transporta kavejumus,ari dažus negadijumus. Foto-sniegs Zolitudē. Sniega kārta apmeram 1,5 cm.